Ännu en hemmadag

Hade egentligen tänkt jag skulle ta mig i kragen och åka till Hongqiao idag, men det blev ännu en hemmadag och min tur att laga maten så det blev köttfärssås och makaroner till lunch och fläskfilé med potatismos till middag. Dagens bilder får bli från promenaden till Yonghui där jag bl a handlade fläskfilén och köttfärsen!

10-10-2012-1

En inte ovanlig bild med en hel familj på en skoter. Hjälmar finns men sitter oftast på pakethållaren. Vid resan i södra Kina förra året var det ännu mer vanligt i Kinas scotertätaste stad Shantou.

10-10-2012-2

Ett av huset i området där vi bor, här ligger nog tre eller fyra bostadsmäklarkontor i bottenplanet och en vanlig syn är som idag att de ställer sig även i gathörnen med skyltar och har extra bra erbjudanden om lägenheter som kanske är svårsålda.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.