Det blir bara ett kort bildspel denna dag

I morgon ska vi åka in till huvudpolisstationen som ligger vid Andingmen när Lamatemplet och då passar det perfekt att besöka Hongqiao och kolla läget på marknaden för det är bara att ta buss 34 dit och sedan är det raka spåret till Andingmen med linje 5 och sen en kort promenad till huvudpolisstationen där jag förhoppningsvis får ytterligare ett års “Permanent Residence” i Kina så jag slipper krånglet med visum!

11-10-2012-1

Höstfärgerna börjar visa sig bostadsområdet

11-10-2012-2

Än är det ingen is i de små konstgjorda bäckara som strömmar runt i nedanför de nio olika byggnaderna i hela området.

11-10-2012-3

En Maserati parkerad utanför östra ingången till bostadsområdet, knappast den billigaste bilen man kan hitta!

11-10-2012-4

En syn jag ser varje dag i Beijing. Här är det pesonalen på en japansk restaurang som har uppställning och får instruktioner inför kvällspasset. Det är liknande uppställningar utanför mäklarkontor, frisersalonger och liknande inrättningar varje morgon och det är rätt kul att se ibland! Har bl a sett någon mäklare som fick göra tio armhävningar eftersom han troligen inte skött jobbet så bra dagen innan!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.