Pizzor och loppmarknad

Söndag 22 juni 2009
Även idag är det otroligt varmt, igår var det 32 grader klockan 22.00 pa kvällen när vi var och handlade. Idag tog vi det lugnt på förmiddagen och till lunchen provade vi att göra pizzor i de nya grytorna. Blev faktiskt betydligt bättre än jag kunde tänka mig, fast vi brände dem rejalt i botten. Men det ar lätt ordnat till nästa gång. Lite mer olja plus betydligt lägre värme, det ar gasspisens låga som gör att det blir betydligt varmare än på en elspis. Därefter tog vi en promenad till Panjiajuans loppmarknad. Lördag och söndag är kommersen som störst med massor av försäljare som bara är där just dessa dagar. Inomhusmarknaden är öppen även i veckorna Det är nog som i Sverige att du måste vara på plats mycket tidigt om du ska göra några fynd. Jag tycker dock att försäljarna har rätt likvärdiga saker till försäljning rakt igenom. Kul att bara gå runt i värmen och kolla pa det enorma folklivet på denna marknad. Gjorde inga inköp alls. Sen blev det middag hemma och somnade gott. Ovanligt trött troligen p g a värmen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.