Heldag på Silk Market

Onsdag 25 juni 2008
Tog en heldag med shopping. Det blev Silk Market för hela slanten. “Min” skoförsäljerska på Hongqiao var inte på plats idag heller så det blev på Silk Market jag handlade ett par Diesel och ett par svarta Ecco som jag planerat från början. Har blivit rätt bra kompis med denna tjejen också, 125 yuan/kronor för båda paren och då betalade jag ändå lite extra. Hittade aven två fina tavlor/målningar jag gillade och sedan diverse krimskrams som kan vara kul att ge bort. De har en sarskild avdelning i en av gångarna fran tunnelbanan, dels med affärer och dels med en avdelning som säljer allt för 10 yuan. Så där kan man hitta mycket som finns i andra affärer och slippa pruta ned till 10 yuan. Var tillbaka vid 17-tiden och kollade pa TV innan middag.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.