Otrolig tidsförbättring på fem varvs löpning

Vid niotiden på morgonen gav jag mig ut på en ny femvarvsrunda inom bostadsområdet. För två dagar sedan hade jag 31,45 i tid på de fem varven och målet idag var att förbättra tiden och inom kort komma ner under 30 minuter och senare komma ned på mer “normala” 26-27 minuter.

Första varvet gick mycket snabbare än jag tänkt och jag fortsatte i samma tempo. Fjärde varvet var tungt och på femte fick jag stanna till p g a några hundar, men sluttiden blev 29,06 på fem varv – nästan tre minuters förbättring från två dagar tidigare! Så formen kanske inte är så långt borta ändå? Det var nästan FÖR bra förbättring så nu får jag nog springa lite annorlunda närmaste dagarna. Det är helt underbart att springa inne på området jämfört med på gatorna för luften är mycket friskare och idag var det många vattnande trädgårdsarbetare som “hejade på” mig under de fem varven och även de fyra vakterna vid ingångarna gjorde tummen upp så jag fick kanske lite extra energi!

På eftermiddagen var det dags för en tur till Jinsong och det japanska varuhuset där en ny kyl/frys inhandlades och den levereras i morgon. Det blev en enkel Siemens som är lite större än den tidigare Siemens kyl/frys:en som nu flyttas till den uthyrda lägenheten.

På kvällen var det sedan en otroligt tråkig fotbollsmatch mellan Paraguay och Japan och jag somnade innan första halvlek var slut så resultat av den matchen och den efterföljande mellan Spanien och Portugal kollar jag först i morgon bitti!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.