Det är nog en rejäl förkylning på gång

Jag skulle gissa att det är en ordentlig förkylning på gång just nu så det blev ingen löpning alls i morse. Det blev i stället Echinagard och en kinesisk förkylningsmedicin och lite senare på dagen även lite starkare kinesiska drycker än vanligt. Hade i och för sig whisky hemma, men det är någon superdyr 21 år gammal variant som vi fick förra sommaren och som jag inte vill öppna utan jag handlade 50 centiliter 56-procentig kinesisk “saké” för hela sex kronor och 60 öre tidigare på dagen. Den går inte att dricka ren, men med lite vatten (som med whisky) smakade den OK och det kändes genast betydligt bättre! Kände mig sedan riktigt bra på kvällen och jag tror heller inte jag har någon feber!

Idag var det min tur att fixa middagen och det var ett tag sedan jag gjorde fläskfilé och potatismos plus en sås med lök, purjolök, mjöl, mjölk och kryddor! Såsen blir faktiskt precis lika bra som med grädde eller creme fraiche i Sverige och mosen blir numera fullt i klass med den jag gör i Sverige.

I övrigt satt jag mest vid datorn och uppdaterade Karlskronabloggen och det är kul att det blivit nästan en fördubbling av antalet dagliga besökare där senaste tiden, sen gäller det bara att uppdatera ofta så att besökarna kommer tillbaka! Det är otroligt kul att se i statistiken via vilka (ibland ytterst märkliga) sökord på Google nya läsare hittar till Karlskronabloggen och jag ska skriva en hel artikel om det någon gång senare!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.