Bra löptur på morgonen

Jag lyckades med målsättningen att “springa” även idag på morgonen! Det var i och för sig ingen löpning men en lätt joggning i cirka fem kilometer. Lite lägre fart än de första tre kilometerna igår, men det berodde mest på att det var kryssande mellan folk i morgonrusningen och övergångsställen som sinkade tiden lite.

Efter det tog jag buss 34 till Hongqiao Market för att kolla lite där och träffade direkt min “gamla vän” skoförsäljerskan som jag köpt skor av sedan 2007. Det är lite ovanligt att samma försäljare är kvar år efter år för de flesta är mycket unga, men just denna trevliga kvinna är lite äldre, men förra gången handlade jag inte av henne eftersom hon inte gav “rätt” pris på skorna.

Hittade även en försäljerska där jag köpte ett Armanibälte för 30 kronor och en Hugo Boss-plånbok för samma summa för det var saker jag verkligen behöver! Tog sedan en rejäl lunch för tio kronor/yuan på den lokala restaurangen längst ned i Tianya Hongqiao Market. Det är helt omöjligt att äta upp all den maten, men det jag lyckades trycka ned smakade alldeles utmärkt!

Nära Hongqiao ligger även ett par gator där de säljer sportskor och sportkläder till billiga priser så jag kollade runt lite, men det är inget som är aktuellt att handla just nu!

Efter ett kort besök “hemma” tog jag sedan buss 513 till ett sportvaruhus jag besökt många gånger tidigare. Handlade ett trepack strumpor och ett par shorts och åkte sedan tillbaka. Det är fortfarande grymt varmt men ibland svalkar vinden vilket är skönt. Buss 513 är annars skön att åka eftersom det alltid finns lediga sittplatser!

Kvällen avslutades sedan med lite TV-tittande och webbsurfande!

Helt enkelt ännu en underbar dag i Beijing!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.