Idag gick det mesta fel!

Sov gott hela natten efter gårdagens långa vandring, men det var lite stelt att stiga ur sängen på morgonen. Tillbringade förmiddagen med att handla och städa lite och sedan skulle vi träffas efter lunch. Jag vet inte om det berodde på tröttheten eller något annat, men jag fick för mig att buss 51 stannade vid Jinsongs tunnelbanestation, men det gör den inte! Jag insåg mitt misstag rätt tidigt och kom också ihåg vart denna buss går så när den vände söderut hoppade jag av och sen fick jag ta cirka en kvarts promenad till Jinsong. Det var i och för sig inga problem för jag visste exakt var jag var någonstans.

Sen skulle vi träffas på Guomaos tunnelbanestation, men ytterligare ett misstag, jag gick ut på gatan i en av många uppgångar, men vi skulle gå vidare till anslutningen till linje 1 så det var bara att gå ned och lösa en ny biljett för två kronor. Efter två byten kom vi sedan fram dit vi skulle och kunde uträtta vårt ärende, men jag kände att jag borde nog vilat hela dagen idag efter gårdagens strapatser på muren. Tog sedan buss 800 (dubbeldäckare) tillbaka och efter lite handling var vi hemma igen.

Sen var det dags för nästa misstag, men det hade inget med mig att göra. En grupp resande till Hokkaido i Japan hade landat på fel flygplats och trots att biljetter gått igenom flera led av personer och företag hade ingen upptäckt misstaget, t o m chauffören som väntade hade inte kollat att det inte fanns någon flight med det numret som skulle anlända till just den flygplatsen. Så det blev mycket kvällsabete och många samtal med att ordna detta problem så jag fick ge mig iväg till affären och handla lite och sedan fixade vi en mycket sen middag, som dock hela tiden avbröts av samtal och SMS.

Jag somnade sedan rätt tidigt eftersom det inte var jag som behövde arbeta, men jag vaknade då och då fram till midnatt av telefonsignaler och andra ljud.

Sammanfattningsvis var det helt enkelt en dag när det mesta gick fel!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.