Storstädningen fortsätter

Idag var det dags för matrummet och ett av sovrummen att få sig en rejäl rengöring och vi började mycket tidigt på morgonen. Idag är det lördag och i morgon söndag, men denna helg gäller både skoldag och arbetsdag i Kina! Anledningen är att det i stället blir tre dagars ledighet måndag-onsdag som är några nya helgdagar. Det sker sådana ändringar lite då och då i den kinesiska almanackan!

Strax efter lunchtid var vi nöjda med dagens städ- och slängarbete och fixade en enkel lunch. Jag tog sedan en promenad på cirka en timme i omgivningarna, men det var ohyggligt kvavt och varmt. Tänker att i morgon bitti SKA jag springa för första gången på länge. Femtimmarsvandringen på muren var visserligen som många löpturer, men nu SKA jag komma igång och springa åtminstone en halvtimme varje dag.

Efter en enkel middag blev det sedan sängen och koll på Slovenien mot Algeriet, vilket var en trist tillställning med en avgörande målvaktstavla av Algeriets målvakt. Sen kom ett alldeles lysande regn- och åskoväder och jag satt åter på balkongen och njöt av skådespelet! Kollade därefter även lite på Serbien mot Ghana på kvällen, men även det var en mycket tråkig match så vi stängde av i halvtid! Får hoppas på en bättre match i morgon kväll mellan Holland och Danmark!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.