Möbelflyttning och misslyckad löpning

Idag midsommardagen var det dags att fixa till ett av sovrummen och det tog betydligt längre tid än beräknat eftersom tapeterna i detta rum var betydligt smutsigare, men det fungerade alldeles utmärkt! Anledningen till att just detta rum fixades idag var att sängen skulle flyttas till den gamla lägenheten tillsammans med en del andra möbler härifrån. Dessförinnan hade inköpts diverse begagnade möbler och tre herrar i en lastbil hade tidigare hämtat dessa och hämtade nu de gamla möblerna här.

TV-möblen var en som flyttades så nu fick vi TV-apparaten i sovrummet upphängd på väggen i ställen. En ung kille från affären kom hit på moped med upphängningsanordning och satte upp den och hängde TV:n på plats. Totalkostnad för detta blev 130 kronor, inklusive priset för upphängningsanodningen.

Provade sedan att springa en runda, men det är alldeles för varmt. Tycker att jag tar slut helt efter ett par kilometer och jag vet inte om det är den extremt torra luften som orsakar detta eller något annat. Tungt, tungt, tungt var det i alla fall!

På kvällen var det sedan Uruguay mot Sydkorea, som tyvärr sydamerikanerna lyckades vinna.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.