Storhandling på Hongqiao Market

Jag började dagen exakt klockan 07.00 med att springa fem varv runt området och idag visade GPS:en på 5,48 kilometer totalt. Det brukar variera mellan 5,35 och 5,50 kilometer så varje varv är lite knappt 1,1 kilometer. Varvtiden ligger ibland på 5,50 och ibland på upp mot 6,30 och idag tog jag det extra lugnt och låg strax under den senare tiden. Det var redan 27 grader när jag gav mig iväg, men nu är det inga problem att klara fem varv ens i den värmen!

Tvättmaskinen gick sönder för några dagar sedan och igår var en servicekille här och skulle fixa felet. Vi trodde det var bara låset till luckan som var trasigt men efter han fixat det igår visade det sig att det var kontrollkortet som gått sönder. I Sverige hade det inte varit lönt att reparera något sådant, men här kostar det bara en bråkdel så idag kom han tillbaka med ett nytt kontrollkort och fixade maskinen medan jag gav mig iväg till Hongqiao för handling!

Vissa dagar funkar det inte att handla, men idag var det “raka spåret” och jag handlade så mycket jag kunde ta med mig hem på bussen! Hade sen tänkt återvända men jag var så nöjd och lite trött efter lunchen så jag tog i stället en tur till Walmart och ett sportcenter i närheten. Hade tänkt köpa lite löparkläder för vintern, men hittade inget intressant och det är ju inget som brådskar utan det får bli när jag återvänder till Beijing i slutet av september.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.