Löpningen fungerar allt bättre!

Startade löpningen vid 06.30 idag och hade inga problem att fullfölja sex varv som enligt GPS:en var 6,68 kilometer. Det slår lite varje gång och nu var det lite längre än tidigare per varv och jag testade även att gå ett varv som gav 1,12 kilometer, men där har jag även fått 1,08 kilometer tidigare, så genomsnittet blir nog tämligen exakt 1,10 kilometer per varv, så jag räknar med det framöver! Nu blir det knappt några fler chanser att springa under denna Beijingvistelse men i höst när det inte är stekande hett kan jag förhoppningsvis kapa dessa tider rätt rejält! Idag var det för övrigt 28 grader när jag gav mig ut på morgonen. Jag hoppas jag kan fortsätta springa varje dag även i Sverige under de månader jag är på besök!

Hade tänkt handla lite ytterligare på Hongqiao, men det var helt enkelt för varmt så svetten flödade. Tog i stället en promenad till torsdagsloppmarknaden på Panjianyuan, men jag hittade inget intressant. Gamla vykort verkar vara ovanliga i Kina eller köps de upp tidigt på morgonen. Har sett otroliga prisnivåer just på kinesiska kort på eBay, framförallt är det Hongkong som är populärt.

Tog sen en promenad till ett Jingekelong-varvuhus och handlade lite mat och dryck till middagen! Det blev en sorts pytt-i-panna som jag gjort några gånger tidigare och den blev rätt lyckad om jag får skriva det själv!

2 Responses to “Löpningen fungerar allt bättre!”

 1. Kerstin says:

  Hittade till Din blogg, letade efter färska nyheter från Kina/Beijing/Tibet/Lahsa!
  Har tvingats ställa in en planerad resa till Tibet/Lahsa, p.g.a. hjärtbesvär!
  Känner att jag vill göra en lättare resa till Kina på senhösten och blev glad att hitta tillbaka till Din blogg!
  Skall följa Dig i Dina bestyr och glädjas åt allt som jag kan lära!
  har varit några ggr. i Mittens rike och är helt förlorad i det stora landet!
  Förra året i juli höll jag på att förgås i värmen i Beijing, förstår att det är lika dant nu!
  Även här hemma har det varit olidligt varmt ett tag!
  Ha de´!

 2. stenborg says:

  Hej igen Kerstin!

  Det var ju tråkigt att du fick ställa in din resa till Tibet/Lhasa.

  Ja, Kina är verkligen underbart och jag är också helt förlorad i detta land. Fast nu åker vi till Sverige i morgon och jag kommer sedan att stanna till åtminston slutet av september (efter valet).

  Det har inte hänt så mycket i bloggen denna gång, det har varit mest vardagsbestyr och jag har skrivit mest för mina barn och några vänner att läsa. Ska köra uppdateringar av artiklarna om Beijing på den andra sajten så snart jag hinner.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.