Klockan 05.30 – 28 grader i skuggan

Tänkte jag skulle komma ut och springa lite tidigare idag så jag steg upp 05.30 och fixade kaffe som jag drack på balkongen, men det var hela 28 grader. Igår kväll var det 31 grader på samma ställe så jag vet inte om temperaturen går ned under 28 grader överhuvudtaget under natten. Orkade inte ta det femte varvet, men jag var nöjd med fyra varv i värmen och när jag var tillbaka vid 06.30 var redan över 30 grader.

Tog sedan på förmiddagen en promenad bort till hållplatsen för buss 34 medan svetten forsade i värmen! Dock är bussarna på denna linje luftkonditionerade så det var härligt att komma in i bussen och jag fick t o m en sittplats direkt! Buss 34 stannar precis utanför Hongqiao Market och jag handlade ryggsäcken full plus en stor kasse jag kunde ta hem i handen. Nu är det mesta handlat, ska bara hämta en jacka i morgon och då fixar jag även den sista handlingen.

När jag var hemma igen var det bara att köra igång luftkonditioneringen i sovrummet och sedan tillbringa några timmar vid datorn! Slog sedan på även i resten av lägenheten och det är en ohygglig skillnad med och utan luftkonditioneringen. Det skulle nog vara omöjligt att sova på natten utan den.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.