Fortfarande lika ohyggligt varmt

Det är grymt vad varmt det är just nu, 28 grader på morgonen och sedan kryper det upp över 35 grader. Idag klarade jag alla fem varven och GPS-en visade 5,44 kilometer. Idag höll vi oss bara hemma på förmiddagen och fixade sedan en enkel lunch i form av “gong bao ji ding” och ris. Efter lite vila tog jag bussen till Hongqio och hämtade jackan som mycket riktigt hade kommit. Handlade även lite annat och vi hade kommit på att vi behövde ytterligare en resväska och jag hittade en i största storleken för lite drygt en hundralapp. Det var mycket folk på bussen tillbaka, men det fungerade bra att ha med väskan.

Satt sen någon timme i värmen på balkongen med några kalla öl. Jag tycker det är skönt att sitta så i värmen ibland och är det för varmt är det bara att gå in i den perfekta temperaturen inomhus.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.