Dags att börja packa

Klockan 06.30 sprang jag ut på den vanliga morgonlöpningen och tog det lite lugnare än normalt så jag klarade faktiskt sex varv. Idag hade dock GPS-en fått fnatt och visade alldeles för långt. Alla tidigare löpningar har varit mellan 1,08 och 1,12 kilometer per varv, men nu var det uppe i 1,15 kilometer, alltså 50 meter för mycket per varv så antagligen var det någon eller några av satelliterna som gav fel signaler.

Satt sen på balkongen med en flaska god sportdryck medan svetten droppade ned på golvet. Vred också ur någon deciliter svett ur den bomullströja jag hade idag. Jag tror aldrig jag varit så svett som idag förutom under bastubad.

Började sedan förbereda väskorna inför resan till Sverige. Det är mycket jag har handlat som ska med och vi får fördela det på väskorna, men det ska nog gå att få med allt utan större problem. Vi hade sedan vägarna förbi Hongqiao i ett annat ärende så vi tittade in och handlade ytterligare några småsaker innan vi återvände hem i värmen.

Efter en sen middag, incheckning på nätet och ytterligare förberedelser satt jag i värmen på balkongen och njöt av en iskall mörk öl fram till midnatt då det var dags att sova.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.