Dags att hämta en ny digitalbox till TV:n

Idag eller imorgon måste alla i bostadsområdet gå och hämta en ny digitalbox till TV-systemet och det var en strid ström av besökare till servicekontoret som sen vandrade tillbaka hem med sina boxar. I morgon kommer serviceteknikerna och installerar boxen som lär vara rätt avancerad och bara faktumet att den lämnade fabriken den 18 november 2010 tyder på att den är “up to date”.

I övrigt tog jag det lugnt och planerade för några förändringar på alla mina webbsidor, en del lägger jag ned och några kommer jag nu att starta om på nytt och det blir även några helt nya sidor. Kommer att skriva lite mer om det senare!

På kvällen blev det bara koll på Asian Games innan det var dags att sova! Tyvärr innebär bytet till de nya digitalboxarna att CNN och HBO försvinner en månad, men det spelar inte så stor roll. Det går att kolla nyheter på nätet och bra filmer går att hitta på DVD för tio kronor!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.