Nu är nog förkylningen över

Idag känns förkylningen helt OK och jag provade att springa en kort runda på morgonen och det kändes helt OK! Har haft lite problem med ont i vänster ljumske sen i somras och senaste dagarna har jag fått riktigt ont när jag gått till affären och handlat plus ännu värre efteråt! Dock kändes det absolut ingenting när jag sprang i morse, så problemet är troligen att jag sprungit alldeles för lite!

Det underbara vädret fortsätter med klarblå himmel och varmt i solen på dagarna, men iskallt på nätterna! Framåt kvällen fixade vi gong bao ji ding, ris och grönsaker som blev mycket gott och sedan kollade jag på Asian Games på TV. Kina är helt outstanding och har tagit fler guld än alla andra länder tillsammans ifall jag räknar rätt!

Höjdpunkten för kvällen var när Kina tog guld i en av sina nationalsporter basketboll. Super-duper-mega-stjärnan Yao Ming var inte med, men Kina klarade ändå guldet tack för den 2,14 långe Wang Zhi Zhi som gjorde 20 poäng när Kina vann mot Sydkorea med 77-71. Kina var i ledninge större delen av matchen men med mindre än en minut kvar hade Sydkorea chansen att kvittera om de satt en trepoängare. Då satte Wang Zhi Zhi en tvåpoängare på en retur och hela stadion och Kina jublade. Efter prisutdelningen hängde alla de andra spelarna i Kina sina guldmedaljar runt Wang Zhi Zhis hals och hyllade honom!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.