Kallt, soligt och blåsigt i Beijing

I morse var det riktigt kallt och blåsigt så jag ställde in löpningen och satt i stället vid datorn och uppdaterade en av mina gamla hemsidor. Har lite svårt att bestämma hur jag ska fördela de olika hemsidorna mellan mina olika webbhotell, men det löser sig förhoppningsvis.

Lite senare på förmiddagen blåste molnen bort och det blev lika soligt som nästan alla dagar de senaste tre veckorna. En maskin tvätt torkade på ett par timmar på balkongen och till lunch blev det kinesiska nudlar inköpta på en liten marknad i närheten. Kinesiska nudlar är mer som pasta och här köpte vi för fyra kronor, vilket var lite för mycket till tre personer. Det är en man som har ett stånd på marknaden där han tillverkar nudlarna tillsammans med sin fru och dotter och det är alltid kul att se hur tillverkningen går till och man vet att det alltid är helt färska och nytillverkade nudlar!

På eftermiddagen var det marathon för herrar i Asian Games, men sändningen bröts strax innan målgång eftersom det vankades final i damernas volleyboll mellan Kina och Sydkorea! De kinesiska damerna gjorde en mirakulös vändning från 0-2 till 3-2 efter en mycket jämn, spännande och bra match där även Sydkorea hade matchboll i avgörande set.

Resten av kvällen blir det middag, läsning, TV-tittande och lite skrivande på en av mina favortisidor på nätet och förhoppningsvis ska jag kunna springa en runda i morgon bitti!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.