40 minuters löpning kändes helt OK!

Idag var det dags att prova en lite längre löptur och jag tog den utanför bostadsområdet! Sprang i lugn fart ner mot Östra Fjärde Ringvägen för att kolla lite närmare på en ny “skyskrapa” som byggs där och som jag kan se från balkongen i söder. Den har ett litet udda utseende och jag vet inte om den kvalificerar sig för att kallas skyskrapa, men jag ska kolla det senare. Sprang även förbi Beijings gigantiska nöjesfält Happy Valley som ligger på andra sidan ringvägen, men där verkade inte vara några aktiviteter igång så här tidigt på morgonen, eller så har de vinteruppehåll under de kalla vintermånaderna.

Var tillbaka efter 35 minuter, men fyllde på med nästan ett helt varv inom bostadsområdet så sluttiden blev drygt 40 minuter och allt kändes helt bra under löpningen! Tog sen en promenad för att handla, men då kommer värken i vänster ljumske som sprider sig ned i vänster ben direkt! Otroligt konstigt att jag kan springa utan problem, men får ont så snart jag bara promenerar, så jag får väl börja springa hela tiden?

På kvällen fixade jag sedan en stor pizza och jag blev rätt nöjd själv med hur den smakade och även pizzasalladen blev mycket god.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.