Sämsta luften hittills i Beijing

Idag var det riktigt dålig luft i Beijing och solen trängde inte igenom en enda gång under dagen. Såna här dagar avstår jag från löpningen för det kan inte vara bra att dra ner denna luft i lungorna och jag har satt som riktmärke att om den nya skyskrapan vid Östra Fjärde Ringvägen inte syns i smogen/dimman/byggdammet så får löparskorna vila.

Så jag stannade mest inomhus och lärde mig lite hur den nya digitalboxen fungerar. Det är enormt många fler kanaler än tidigare, men tyvärr har inte CNN och HBO kommit tillbaka ännu.

Fixade även lite med en av mina nya hemsidor som jag tänkte starta upp så smått under december och surfade naturligtvis runt på de bästa svenska nyhetsförmedlingarna Politiskt Inkorrekt och och Flashback! Tyvärr har Politiskt Inkorrekt fortfarande problem efter sin övergång från “http” till “https”, men jag hoppas de löser det snabbt, för just nu faller deras besöksiffror dramatiskt.

På kvällen ordnade jag sedan lite “svensk” husmanskost som blev mycket bra!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.