Promenad och jobb med hemsida

Idag stannade jag inne och jobbade lite med den nya vykortsbloggen eftersom jag vill fylla den med innehåll innan det blir “officiell” för det kommer att komma rätt många besökare eftersom Gamla Vykort har ett par tusen sidvisningar varje dag. Hittade ett “tema” till WordPress som faktiskt var lite bättre än det jag använder till Karlskronabloggen så jag valde det i stället för det gamla.

I övrigt tog jag bara en promenad på en dryg timme i stället för att springa. Jag tycker helt enkelt det är för kallt att springa trots att det bara är fem-sex minusgrader. I Sverige skulle det inte stoppat mig från att springa, men här är en helt annan sorts kyla som går genom märg och ben och jag förstår nu helt varför de flesta Beijingbor har långa varma rockar, min röda Peak Performance är alldeles för kall och jag borde tagit med min varma Peak som är relativt lång och varm. Den kan jag använda i Sverige om det är kallare än minus tio grader, men här hade den nog fungerat även vid fem-sex minusgrader. Jag har fått en kinesisk sådan lång rock som passar rätt bra och jag ska testa den, annars får jag ta bussen till Hongqiao Market eller Silk Market och köpe en ny Peak eller lång Fjällräven som kostar 220 kronor hos mina favoritförsäljerskor.

Jag antar att det är den extremt torra luften som gör att det känns så? Under de exakt två månader jag varit här har det inte kommit en enda regndroppe och inte en enda snöflinga.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.