Sista ändringarna på Kaulskroniten

Efter korrekturläsning och några andra förslag till mindre ändringar kunde jag idag slutföra Föreningen Gamla Carlscronas medlemstidskrift Kaulskroniten och skicka över alla filer direkt via nätet till tryckning. Internet är fanstastiskt för man kan verkligen jobba från precis vilken plats som helst i världen och detta var första gången jag gjorde tidskriften från Kina.

Det är faktiskt ingen direkt skillnad, för även i Karlskrona görs de flesta ändringar via telefonsamtal och härifrån är det är i princip gratis att ringa via Skype och det är ingen skillnad och samma perfekta ljudkvalitet. Enda skillnaden är att jag inte kan få “blåkopian” från tryckeriet direkt i min hand och godkänna den när jag ser att inga textrader flyttat sig eller något annat hänt! Det får dock någon annan göra denna gång och det går förhoppningsvis lika bra som vanligt!

I övrigt hände inget speciellt förutom att jag upptäckte att min hjärna registrerat fel resdag till Sverige, så nu kommer det att bli stressigt! Rena turen jag såg det nu i stället för att bli påmind via SMS och mail mindre än ett dygn innan resan!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.