Lika tråkig dag som igår

Det känns så otroligt tråkigt att behöva åka tillbaka till Sverige efter så lång tid i underbara Beijing så jag mår helt enkelt inte bra, varken fysiskt eller psykiskt för tillfället. Jag hade tänkt jag skulle handla lite på marknaderna i början på denna vecka till en del släktingar och vänner i Sverige, men det blir liksom inte av, så jag avstår nog helt från detta och tar bara med handbagaget till Sverige. Jag får se om jag känner mig bättre när jag bokat återresan till Beijing lite senare!

Idag tog jag bara en nostalgisk långpromenad inom bostadsområdet och fotograferade lite med den “lilla” kameran, men det är inte lika vackert som under vår, sommar och höst så jag nöjer mig med de tre bilderna nedan. Det är mycket vackrare när träden är gröna. gräset är grönt, vattnet porlar i de konstgjorda små bäckarna och fontänerna sprutar vatten vid huvudingången till området (sista bilden)-

The Riverside - Hongyan Road i Beijing 2011-03-02

The Riverside - Hongyan Road i Beijing 2011-03-02

The Riverside - Hongyan Road i Beijing 2011-03-02

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.