Underbar dag i härliga och soliga Beijing

Det känns verkligen helt underbart att vara tillbaka i Beijing och Kina och slippa den vedervärdiga “politiska korrektheten” som ligger som en våt och möglig gammal filt över hela Sverige!

Visst finns det politisk censur och mediacensur i Kina också, men det är absolut ingenting mot vad som händer i Sverige och i Kina är naturligtvis större delen av befolkningen medvetna om detta till skillnad från Sverige där mer än 90 procent av befolkningen fortfarande inte verkar ha en susning om vad som håller på att hända i det från övriga Europa totalt avvikande Sverige.

Jag vaknade vid sextiden i morse, men det var bara att somna om och sen vaknade jag inte förrän vid halv nio, vilket måste vara det senaste jag stigit upp på flera decennier. Vi tog sen en härlig lunch på min favoritrestaurang i närheten och de här nudlarna med tillbehör är helt enkelt underbart goda och det känns som de blir bättre och bättre för varje gång! Det var som vanligt absolut fullsatt på denna speciella restaurang och visst har priserna stigit under de fyra år jag ätit där men två luncher med en stor öl kostar ändå bara totalt 41 yuan/kronor.

Det blev ingen löpning i morse, men jag tog en promenad inom bostadsområdet och nedan kommer några bilder från promenaden! I morgon bitti klockan 06.00 knyter jag löparskorna och tar ett antal varv som är cirka 1100 meter! Det mesta jag sprungit är nio varv när det inte var så varmt, men eftersom det är 28 grader redan vid 06.00 så blir det i regel lite färre varv!

Nedan kommer sex okommenterade bilder från bostadsområdet längs den runda jag hoppas kunna springa varje morgon framöver medan jag är kvar i Beijing! Det går att klicka på varje bild för att se en större version av bilden.

20110602-1

Bilder från den vanliga löprundan



Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.