Omväxlande internetsurfande och storstädning

Idag skulle det bli regn och åska på eftermiddagen enligt prognoserna så vi passade på att handla på förmiddagen, men varken regn eller åska har kommit och prognosen är nu ändrad! Passade även på att tvätta alla golven i lägenheten och påbörjade lite på balkongerna!

Jag kollade ju på partiledardebatten Sveriges Riksdag förra veckan, men jag såg och hörde inte precis allt så jag passade på att se och höra lite mer från riksdagens webb-TV. Kunde heller inte låta bli att se en repris på den för Maud Olofsson så totalt pinsamma “debatten” med Jimmie Åkesson som jag förutsätter var den utlösande faktorn till att hon avgick som partiledare redan två dagar senare.

Var annars mest intresserad av att se Thoralf Alfsson från Kalmar i gårdagskvällens sena justitiedebatt i riksdagen (slutade 23.00 svensk tid och då var klockan 05.00 här och jag sov som en stock) och han skötte alldeles utmärkt och fick verkligen in en klockren KO på Johan Pehrson från Folkpartiet i slutinlägget, vilket t o m ledde till viss munterhet bland de närvarnade rödgröna som nu får Sverigedemokraternas stöd i omröstningen om anmälningsplikt för idrottshuliganer!

Tog sen en promenad i området, men den lilla kameran strejkade just när jag skulle ta en klockren bild på en av trädgårdsarbetarna som satt på huk och vattnade gräset. Förmodligen hade han somnat i denna ställning för vattnet forsade ut på gångarna men min kamera ville inte öppna sig och just då kom även en av hans chefer och skällde riktigt ordentligt! Synd att jag missade dessa bilder, det blir till att antingen ta med systemkameran eller att köpa en ny liten kamera. Nu åker min lilla Samsung i soporna de närmaste dagarna!

Fick i alla fall en bild nedan och det var tydligen så att de högtryckstvättar alla gångvägar i området och det är det de två männen på bilden nedan håller på med! Varje morgon tvättas dessa gångvägar av kvinnor och speciellt de svarta marmorinläggningarna vid sidorna är de mycket noga med! Man kan på bilden också se hur otroligt grönt allting är, trots att det i princip aldrig regnar.

Tvätt av gångvägarna med högtryckstvätt

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.