Lövmarknadsdag i Beijing

Det är nog faktiskt bara tredje gången på alla år som jag helt missat Lövmarknaden i Karlskrona, tidigare var det bara 2008 och 2010 då jag också var i Beijing. Här är det naturligtvis en helt vanlig dag och idag kom in ett enormt regnväder över Beijing sent på eftermiddagen så jag passade på att handla lite dessförinnan eftersom jag ska tillbringa helgen på egen hand!

Det var verkligen “blixtar och dunder” under många timmar under tidig kväll och sen kväll och regnet formligen vräkte ned! Det lär ha varit det värsta regnvädret i Beijing på hundra år om man ska tro vissa nyhetskanaler och visst regnade det mycket, men framförallt ovanligt länge och åskan kom tillbaka flera gånger under den sena kvällen! Fast några översvämningar eller liknande var det inte i denna del av Beijing!

Kollade även en riktigt bra film som jag nog sett tidigare som heter “For Hope” och som går på en av filmkanalerna. Den har ett antal år på nacken och det är kul att se dessa filmer igen som jag såg på svenska filmkanaler för kanske fem-sex år sedan då de var mer aktuella!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.