Trevlig söndag när Aftonbladet gjorde bort sig!

Det blev mycket tvätt och liknande hushållsbestyr på eftermiddagen och kvällen och jag fick mig sedan några riktigt goda skratt när jag såg att Aftonbladet gjorde ofrivillig gratisreklam för Sveriges bästa nyhetsförmedling Politiskt Inkorrekt!

Helt obegripligt att Aftonbladet tydligen inte förstår att såna artiklar får totalt motsatt effekt och besöksantalet på Politiskt Inkorrekt fördubblades jämfört med normalt under kvällen och det var nog många nya svenska läsare som fick sig en tankeställare när de för första gången läste ocensurerade svenska nyheter på Politiskt Inkorrekt ikväll!

Det var också många roliga kommentarer att läsa både på Politiskt Inkorrekt och Aftonbladet även om Aftonbladets censorer nog hade en extremt jobbig kväll och hur många hundratals eller tusentals kommentarer de raderade under den artikeln vet de tyvärr bara själva!

Normalt tillåter ju varken Aftonbladet eller andra “gammelmedier” överhuvudtaget kommentarer till artiklar där de inser att läsarna inte håller med, så varför funktionen var igång idag vet jag inte?

Jag har även skrivit ett lite längre inlägg om Aftonbladest misstag i Karlskronabloggen!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.