Måndag igen

De senaste dagarna har det inte varit så där helt otroligt varmt i Beijing och det är t o m lite svalkande vindar ibland på morgonen. När jag har varit ute och promenerat senaste veckan har det varit ett väldigt knakande ljud i vänster knä hela tiden, men det hade blivit lite bättre senaste dagarna så jag provade att springa tre “varv” idag och visst gör det ont och vänster knä känns allmänt ostabilt, men det blev absolut inte värre under tiden jag sprang, så jag hoppas fortfarande jag kan “springa bort” värken! Vi får se under den kommande veckan!

I övrigt var det en lugn dag med att svara på mail från släkt och vänner, bl a om en mycket intressant affärsidé som jag nog får tillfälle att skriva mer om ifall den blir verklighet!

Jag måste också skriva att Politiskt Inkorrekt går från klarhet till klarhet som Sveriges bästa nyhetsförmedling och numera skummar jag bara “ickenyheterna” på Aftonbladet och Expressen och läser sedan om de riktiga nyheterna på Politiskt Inkorrekt! Det enda som saknas är en lite bredare rapportering med sport och liknande, men det kommer förhoppningsvis så småningom!

De lokala BLT och Sydöstran har jag helt övergett för länge sedan efter deras löjliga försök att ta betalt för sina censurerade nyheter på nätet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.