Idag kom värmen tillbaka igen

Efter tre-fyra dagar med “svalt” väder (med Beijingmått mätt) så var värmen tillbaka igen idag! Det gör mig i och för sig ingenting för jag tycker det är underbart även om svetten rinner t o m när jag går till närmaste affären! Jag hade tänkt jag skulle springa varje morgon denna veckan, men jag hoppade över det av olika skäl idag, men jag promenerade några “varv” inom området i stället och det kändes helt OK! Mitt vänsterknä känns betydligt bättre och “svullnaden” (eller vad man ska kalla det) har gått tillbaka rätt ordentligt!

På kvällen blev det mest surfande, mailsvarande och uppdaterande av några egna webbsidor plus kommentarsskrivande på andra populära svenska hemsidor, plus att jag fortfarande skrattar åt Aftonbladets enorma fadäs med sitt “scoop” om Politiskt Inkorrekt!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.