Tråkigt att inte kunna springa i detta väder

Det känns oerhört trist att inte kunna springa varje morgon för nu regnar det i princip varje natt och det är helt underbart friskt på morgonen och bara 22-23 grader varmt. Fast jag har kollat på luftfuktigheten och den ligger mellan 80 och 90 procent dygnet runt just nu och att springa i sådan luftfuktighet lär vara värre än att springa när det är varmt, så jag vet inte, men det skulle vara kul att testa i alla fall! Fast jag har bestämt att köra “kuren” en vecka och sedan får jag se hur det känns!

Det kändes i alla fall så pass bra så att jag tog en halvtimmes promenad i rask takt utan några som helst problem med värk i vänster knä så jag hoppas att det blir bättre och bättre nu! Det här var helt klart en skada som inte går att “springa bort”, vilket man kan göra med de flesta enklare skador, jag har tidigare bara varit med om en hälseneskada som definitivt inte gick att “springa bort” utan borde fått läka ut ordentligt.

Idag var det den andra semifinalen i Copa America mellan Paraguay och Venezuela och jag var rätt säker på att det skulle sluta 0-0 så jag satsade redan igår kväll på det resultatet hos Unibet. Oddset var rätt usla 6,25 och det var bara 1-0 till Paraguay som gav lägre odds. Det var en trist match i 90 minuter i stort sett utan riktiga målchanser så det trillade in några kronor på Unibetkontot.

Förlängningen blev dock riktigt bra där Venezuela hade ett par grymma skott i insidan av stolpen och även flera andra chanser så de borde avgjort matchen där! Det blev dock straffar och där var Paraguays straffläggare hur säkra som helst och kunde vinna! Hur de ska slå Uruguay i finalen har jag dock svårt att se, skulle gissa att det blir 1-0 eller 2-0 till Uruguay, särskilt som Paraguays superstjärna Roque Santa Cruz förmodligen inte kan spela p g a skada. Han hoppade in i 75:e minuten mot Venezuela och byttes ut fem minuter senare när han slog upp sin gamla skada i baksidan av låret.

Idag gick jag till det nya varuhuset Yonghui där jag handlar för det mesta, men idag var där otroligt mycket folk p g a att de firade ett år i detta varuhus (tror jag). Det var ballonger och massor av aktiviteter utanför varuhuset och säkert ett 20-tal av deras gratisbussar som kör folk från närliggande områden till varuhuset. När man kom in kunde man få smaka en god tårta som var åtminstone 20 gånger en meter i storlek men min kinesiska är ännu inte tillräckligt bra för att jag skulle kunna läsa vad det stod på tårtan, men jag är rätt säker på att det var ettårsdag idag! Dagen till ära hade de öppet i alla kassor så trots att det var så mycket folk var det inte någon kö i kassorna!

Ett av alla Yonghuivaruhus i Beijing

Ett av alla Yonghuivaruhus i Beijing

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.