Idag låg “locket på” i Beijing

Idag var det helt bedrövlig luft i Beijing och det gick inte ens att se den närmaste skyskrapan vid östra fjärde ringvägen. Det är som ett lock över hela stan och det känns faktiskt varmare än en dag med klarblå himmel och strålande sol. Då brukar det åtminstone även vara lite svalkande vindar men idag är det totalt vindstilla och dessutom 70 procents luftfuktighet så bara min korta tur till affären fick svetten att fullkomligt flöda! Provade även att gå tre varv inom området och hängde sedan med en sväng utanför så det blev totalt en timme och sex minuters promenad och det känns hyggligt i mitt knä. Det skulle vara omöjligt att springa, men skulle jag kunna gå en timme varje dag skulle jag vara nöjd just nu.

Just innan jag släckte ned datorn för natten såg jag att det varit två terrrorattentat i Oslo, men det får jag kolla närmare på i morgon bitti!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.