Svensk media är verkligen uselt dålig

Jag steg upp rätt tidigt och uppdaterade mig kring terrorattentaten i Oslo, men svensk media är verligen bedrövlig i sin rapportering om man jämför med CNN som jag kollade på TV:n och NRK och Aftenposten som jag följde på nätet. Bäst svensk rapportering hade som vanligt Politiskt Inkorrekt som snabbt var ute med namn och bild på gärningsmannen, precis som vid självmordsbombningen i Stockolm i december. Då tog det väl bara någon timme innan namn och bild fanns både på Politiskt Inkorrekt och Flashback, medan det dröjde länge innan svensk media beslutade att publicera uppgifterna. Den här gången behövde de svenska medierna dock inte ta hänsyn till sina pressetniska regler så publiceringen kom rätt snabbt efter att jag sett bilder och namn i norska medier och på Politiskt Inkorrekt.

De svenska journalisterna är ju till cirka 80 procent vänsterfolk och deras insinuationer och inblandning av svensk partipolitik i artiklarna är verkligen bedrövlig om man jämför med norska medier. Även en del svenska politiker med Lars Ohly i spetsen försökte tjäna politiska poänger på tragedin medan norska politiker stod helt eniga oavsett vilket parti de tillhör. För en gångs skull ska jag också ge statsminister Fredrik Reinfeldt ett postitivt omdöme för att han inte blandade in svensk partipolitik vid sin presskonferens som jag följde. Annars är det ju som natt och dag om man jämför Jens Stoltenbergs statsmannauppträdande i Norge med Fredrik Reinfeldts mesiga uppträdande i Stockholm i december förra året.

Vädret var faktiskt ännu värre idag än igår och jag såg att det var 32 grader, men “real feel” var över 40 grader plus 70 procents luftfuktighet så det gäller att ersätta all vätska man svettas ut och det blir en blandning mellan öl och vatten. Vi slängde även in en maskin tvätt på kvällen och den lär väl förhoppningsvis torka på balkongen trots luftfuktigheten. Sent på eftermiddagen var det helt enkelt för varmt inne så vi körde igång luftkonditioneringen och det gör en enorm skillnad!

Sen var det bara TV, internet och vila som gällde resten av kvällen! Idag avslutade jag också Volatarenkuren och även mina “plåster” på vänster knä får jag nu klara mig utan. Det har helt klart blivit lite bättre, men vi får se hur det känns i morgon!

Politiskt Inkorrekt - Ocensurerade svenska nyheter på internet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.