Mitt knä börjar kännas rätt hyfsat nu!

Idag blev det en rejäl långpromenad på en och en halv timme och jag känner i princip ingenting i mitt vänsterknä när jag går, men däremot i trappor (särskilt nedför) gör det ont! Men det känns inte alls lika ostabilt och inte lika mycket “knäppande” som innan och jag försöker köra en enkel styrketräning lite då och då. Sen gör det naturligtvis ont när jag suttit eller legat en stund och sedan ska röra benet, men inte alls lika mycket som tidigare.

Jag får avvakta och se några dagar, men snart tänker jag börja springa igen, fast jag ska ta det oerhört lugnt med korta sträckor de första dagarna!

I övrigt var det bara lite hushållssysslor under dagen plus att jag kollade lite från Sim-VM som nu börjat på allvar och på kvällen kom det sedan ett rejält regn som förhoppningsvis tog med sig den dåliga luften ned till marknivå!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.