Första löpningen på länge gick inte så bra

Idag fick det bära eller brista på morgonen och jag tog en löptur tre varv inom området, fast någon löpning, eller ens joggning, att tala om blev det inte. Det gjorde alldeles för ont när jag började springa så det blev mest gång med korta inslag av joggning eller haltning eller vad jag ska kalla det! Om jag promenerar ett varv i hyfsad fast tar det 12,30 minuter så tre varv tar 37,30 minuter om jag går hela tiden.

Dagens tre varv tog 29,11 minuter så det var inte så där jättemycket jag klarade att springa, men det kändes bättre för varje varv och varje varv gick snabbare och snabbare! Det bästa var dock att det inte på något sätt kändes värre efteråt utan det kändes helt som vanligt förutom det vanliga onda i knät! Ska köra tre varv i morgon också och se om jag kan förbättra tiden och det kommer jag naturligtvis att klara ifall jag kan springa!

Filmkanalen HBO kör denna månad repris på alla de ursprungliga Rockyfilmerna och idag var det dags för den första som jag tycker är den bästa! De kör nu Rocky 1-4 varje kväll klockan 20.00 med repris 06.00 morgonen efter! Senare i månaden kör de alla fyra filmerna i en följd någon dag! Jag tycker den första är i särklass bäst och det var många minnen som väcktes när jag såg denna underbara film i kväll! Det kom ju en ny Rockyfilm för några år sedan där han gjorde comeback efter 30 år och den har jag köpt på DVD här i Kina för en tia och den är faktiskt också rätt bra!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.