Idag var det en lugn fredag

Idag bestämde jag mig för att bara stanna hemma hela dagen och det var skönt efter gårdagen, då jag var helt otroligt trött efter att ha varit ute i värmen hela dagen! I morgon är det lördag och jag har till och från fortfarande funderat på att fixa biljett till Italienska Supercoppafinalen Milan-Inter i Olympiaarenan Fågelboet i morgon, men jag ser hellre matchen på TV och det är dessutom risk för ett regnoväder i morgon kväll! Det är ett enormt intresse för matchen enligt TV-kanalerna, men vi får väl se om de verkligen fyller arenan med 91 000 åskådare!

Satt annars mest på balkongen och lyssnade och läste mandarin ett par timmar på eftermiddagen och följde två män som arbetat med att cementera plattor på en uteplats till en av etagevåningarna längst ned i ingången bredvid! Jag tyckte först det inte alls blev bra, men nu när de jobbat i fyra dar så ser det riktigt snyggt ut så jag tror ägarna till lägenheten blir nöjda!

I morse blev det inga tre varvs löpning utan bara ETT varv så snabbt jag kunde och det blev 5.52 i sluttid vilket jag var otroligt nöjd med! Kan jag hålla det i tre varv blir det under 18 minuter och det är anständighetsnivån och ungefär gränsen mellan löpning och den joggning jag sysslar med nu!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.