Idag gick det inget bra alls att springa!

Idag var hissen längst ned i garaget när jag skulle springa vid sjutiden på morgonen så jag tog trappan ned i stället. Jag märkte direkt att det “knäppte till” i mitt vänsterknä så det var ingen bra idé att ta trappan! Det gick helt enkelt inte att springa för det gjorde för ont, så det blev bara en halvtimmes promenad med några korta försök till löpning! Tog dock sedan en kinesisk “Voltaren” och smärtan försvann helt efter det, så det blir väl bara till att testa med en sådan tablett innan morgondagens löpning!

Det var ett tag sedan vi “lunchade” på min favoritrestaurang som ligger tio minuter härifrån och det blev som vanligt deras specialare i form av nudlar, åtta olika grönsaker och en köttsås. Jag såg faktiskt ett TV-program om just denna rätt och man kan tydligen blanda i fler än åtta grönsaker, men jag ska forska lite mer om det och återkommer! Vi kom dit vid 13-tiden så det var totalfullt så vi skulle egentligen vänta en stund, men det blev precis ett bord ledigt.

Den här rätten är riktigt grymt god och kostar bara 18 yuan/kronor trots att det är en hyfsat känd och bra restaurang. Som jag skrivit innan kan man hitta samma för en femma på mindre familjerestauranger och det smakar oftast precis lika gott, fast just denna restaurang är min speciella favorit!

Nudelrestaurang i Beijing

Man kan äta precis vad man vill och det finns en meny på säkert 20 sidor, men de flesta väljer nudlarna precis som denna familj på tre personer som satt vid bordet mittemot!

Nudelrestaurang i Beijing

Så här såg min skål med nudlar ut efter avslutad måltid! Det var inga som helst problem att äta upp hela skålens innehåll!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.