Sauna weather – bastuväder

Dagar som denna kallas tydligen “sauna weather” i Beijing och det var verkligen som att vara i en bastu när jag var utomhus! Kollade lite på väderlekstjänsten och det var i och för sig bara 35 grader men “real feel temperature” låg på 43 grader och en enorm luftfuktighet så svetten forsade mer än vanligt när jag gick till affären och några andra utomhusaktiviteter funderade jag inte ens över!

Annars har det otroligt märkliga hänt att värken i vänster knä i princip försvann igår efter att jag avbröt min löpnng och tog en Fenbidtablett. Helt otroligt och jag har inte en susning om anledningen för jag har inte tagit fler tabletter och all värk när jag rör mig efter att ha suttit still eller när jag vaknar på natten är helt borta.

Jag fattar ingenting, men det kan ju vara så som jag trodde för länge sedan att det ligger någon broskbit eller liknande löst i knät och om den flyttar sig försvinner smärtan.

Vi får se, så länge det är så här kvavt är det meningslöst att ens försöka springa, men jag testade några korta “ruscher” och det kändes absolut ingenting i mitt knä!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.