Ännu varmare än igår!

Idag var det faktiskt ännu varmare än igår så det känns rätt meningslöst att ens försöka springa för jag skulle ändå inte klara att springa mer än maximalt två varv så jag “vilar” istället med diverse inomhusaktiviteter där det är lagom temperatur tack var luftkonditioneringen från Electrolux (alla lägenheter i området har som standard sådana aggregat från Electrolux).

Mitt vänsterknä känns fortfarande i princip helt utan smärta, fast det är fortfarande betydligt “större” än högervarianten, men det kanske var så innan också för jag har aldrig tänkt på det! Det ska bli intressant att se hur det känns när det går att springa igen!

Det blir också mycket TV-tittande, främst på CNN och filmkanalen HBO plus kinesiska CCTV som har en kanal som är engelskspråkig! Följde en helt otroligt intressant debatt om terrorattentaten i Norge. Egentligen var det ungefär som i Sverige att man bjuder in tre-fyra experter som tycker exakt likadant och sen får de “hålla med varandra hela tiden”.

I Sverige nickar ju programledaren instämmande i allt som sägs i “debatten”, men här var skillnaden att den kinesiske programledaren hade totalt olika uppfattning och kunde sätta de två politiskt korrekta experterna från Europa ordentligt på pottkanten med sin helt överlägsna information om förhållandena i Europa – han var helt enkelt bättre påläst än “experterna”! Just den programledaren är för övrigt otroligt intelligent och skicklig och jag har sett honom flera gånger tidigare! Synd att det inte finns att se på YouTube!

Jag ska skriva lite längre om vad som sades i just den debatten i Karlskronabloggen senare och även kommentera lite mer om “Breiviks manifest” som jag nu läst betydligt mer av än när jag skrev förra gången (minns inte om det var här eller i Karlskronabloggen)!

Jag tror tyvärr att detta 1500 sidor långa dokumentet kommer att bli väldigt omtalat i framtiden och jag ska förklara mina tankar om varför någon gång framöver när jag har lite mer tid att tänka och skriva!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.