Blixtar och dunder och ett monsterregn på dagen

Jag satt faktiskt upp extra länge igår och kollade lite hur det gick för Mjällby AIF i matchen mot Syrianska som började 22.00 kinesisk tid, men efter 3-0 till favoritlaget Mjällby i början av andra halvlek var det skönt att kunna gå och sova! Härligt att Mjällby äntligen vaknat och de verkar verkligen ha “Fingerspitzengefühl”, för att använda ett tyskt uttryck, med sina förvärv av anfallare senaste åren! Först Erton Fejzullahu, sedan Mohammad El Kabir och nu Pär Ericsson!

Vaknade sedan vid halv tre på natten av åskknallar och det var verkligen ett helt enormt åskväder som jag inte sett tidigare i Beijing. Jag har sett mer spektakulära åskväder i Karlskrona och Sillhövda men detta var det absolut bästa jag sett här! Jag steg upp och stängde av luftkonditioneringen och öppnade balkongdörren i stället och sedan var det givetvis svårt att somna om eftersom det ibland nästan blev som på dagen.

Mellan tre och fyra när det höll på som värst satte jag mig i stället vid datorn och svarade på mail och uppdaterade en annan hemsida! Det var inte så där enormt med regn som kom, men när jag gick till affären var det ungefär samma vyer som jag visade för en vecka sedan med översvämning på två av gatorna.

Sent på eftermiddagen kom sedan ett riktigt monsterregn i ungefär en timme och det var härligt att bara stå på balkongerna och se skådespelet! Egentligen borde jag gått bort till gatorna där det alltid är översvämmat dagen efter, men det regnade alldeles för mycket för att jag skulle ge mig på det!



Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.