Hick, hick …

Vaknade mitt i natten och gick upp och hämtade en vattenflaska i kylskåpet (jag föredrar kallt vatten) som jag sen drack större delen av innhållet från, men sen fick jag en helt otrolig hicka som inte vill sluta. Jag provade alla varianter som att hålla andan, hoppa upp och ner, äta lite socker o s v, men inget hjälpte så jag lade mig i soffan måste ha sovit ett par timmar när jag vaknade vid femtiden med samma hicka!

Tack och lov slutade hickan lite senare och jag kollade lite på CNN och även kinesiska nyheter plus sportkanalerna där de kör repriser  från U17- och U20- VM i fotboll dygnet runt, men även repriser på alla matcher i tyska Bundesliga. Tyvärr ingen engelsk fotboll, men jag tror de kommer att visa italienska ligan i direktsändning som förra året och det har väl med “rättigheter” att göra vilka ligor som får visas på TV!

Eftersom jag sov rätt dåligt så somnade jag om framåt morgonkvisten och vaknade sedan av ett otroligt kacklande utanför. Det var fyra av “städkvinnorna” i sina gröna byxor och beige skjortor som låg och putsade plexiglastaket till en av infarterna till garaget och jag visade nog det på en bild i vintras! Det är inte rikskinesiska (mandarin) de pratar så jag fattade absolut ingenting utan de pratade kantonesiska som är språket i södra Kina där de kommer från.

Även hon är “chef” som jag tidigare brukade kalla “kommandoran” i vit blus och svarta byxor var på plats och ledde arbetet, men hon är faktiskt riktigt trevlig och hjälpte till att hämta nytt vatten hela tiden, annars brukar de som har “högre ställning” mest skälla på de som har “underlydande” ställning.

Politiskt Inkorrekt - Ocensurerade svenska nyheter på internet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.