Det börjar bli rätt skönt väder nu!

Nu har nog inte luftkonditioneringen behövt vara igång på flera dagar och det är rätt behaglig temperatur på morgonen! Tyvärr ramlade termometern jag köpte för en vecka sedan i golvet så jag fick slänga den och den gamla termometern på balkongen försvann i vintras då den antagligen ramlade ned från balkongräcker tidigt en morgon.

Ska köpa en ny termometer i morgon för då tänker jag faktiskt springa igen! Det var ju “nu eller aldrig” när jag testade senast, men nu tycker jag det känns rätt OK i mitt vänsterknä så jag ska prova med skyddet på och se hur det känns!

På seneftermiddagen hade jag nästan ett helt painriche över som jag gick ut och skulle ge till änderna och ankorna, men de var konstigt nog helt försvunna från de vanliga ställena. Det kan ju vara så att de får mat på vissa tider och platser och då förflyttar sig dit! Skulle gissa att de fyra änderna som jag ser från balkongen är tillbaka i morgon och att även den vita ankan är på plats på det andra stället där jag brukar lämna överblivet bröd!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.