Jag fortsatte med entimmeslöpningarna

Var lite stel i vänster vad i morse, men jag bestämde mig ändå för att testa att springa en timme idag också och det var inga större problem. Det är klart jag blir trött när jag är så dåligt tränad plus kanske fem-sex kilo för mycket runt magen, men de försvinner förhoppningsvis automatiskt om jag kan komma igång och springa!

Enligt min Garmin GPS-klocka sprang/joggade/gick jag idag exakt 150 meter längre än igår under denna timme och det är naturligtvis målet att komma lite längre för varje gång. Jag hade rätt bra koll på läget och behövde inte ta i så där våldsamt på slutet, fast jag var rejält trött, men dock inte lika trött som igår!

Medan jag sprang kom jag att tänka på att när jag var som bäst tränad 1996 hade jag lätt sprungit dubbelt så långt på en timme som jag gjorde vid första löpningen för två dagar sedan! Det är lite skillnad, men bättre och bättre för varje dag så närmar jag mig snart åtminstone en rimlig motionsnivå och målet är att åter bli en löpare och inte vara joggare som idag! Gränsen för det går vid 5,00 minuter per kilometer, dvs 12 kilometer på en timme).

I övrigt gällde bara handling, städning och matlagning just denna dag och sedan är det bara att fortsätta med Kaulskroniten under övrig tid!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.