Ändrade planer och pizzakväll i Beijing

Började även denna dag med att springa en timme och lyckades lägga ytterligare 340 meter till längden jag sprungit, så idag sprang jag nästan en och en halv kilometer längre än vid första tillfället för fyra dagar sedan! Det börjar ta sig!

Sen blev det ändrade planer sent på eftermiddagen för våra släktingar från södra Kina som skulle kommit imorgon kom idag i stället! Jag hade en treårig medhjälpare vid pizzabakandet och det fungerade alldeles förträffligt och jag tror nästan hon var den som åt mest av den stora pizzan som till sist var helt försvunnen tillsammans med övriga tillbehör!

Pizzabakande i Beijing

Pizzabagaren i blå tröja skymtar till vänster och den unga medhjälparen i rosa tröja till höger

Vi tog sen en kvällspromenad till det närliggande bostadsområdet för att lämna av gästerna vilket är en trevlig tradition i Kina! Bor man långt från varandra säger man givetvis “Zaijian” eller “Byebye” vid sitt eget område, men annars är det tradition att man följer gästerna en bit på vägen oavsett om det är familj eller vänner.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.