Idag gick det att springa igen!

Idag var det uppehållsväder så jag gav mig ut att springa vid sjutiden på morgonen, men jag ska köra några olika varianter och inte bara entimmeslöpning. Idag bestämde jag mig för att försöka springa/jogga så länge jag kunde utan att stanna! Längst under entimmeslöpningarna har varit 20 minuter, men idag lyckades jag springa drygt 28 minuter och det var jag helt nöjd med för dagen!

Ska försöka köra omväxlande entimmeslöpningarna, denna typ av löpning och någon form av intervallträning för det är enda chansen att kunna förbättra sig. Att varje dag springa i samma tempo är både tråkigt och meningslöst.

I övrigt kollade jag mycket på friidrotts-VM från Sydkorea som ligger perfekt tidsmässigt här i Kina! Isabellah Andersson imponerade verkligen i damernas marathon tidigt på morgonen och det ska bli intressant att följa henne i OS i London nästa år om hon får vara skadefri! Kanske kan hon då utmana de kenyanska tjejerna som stod i en klass för sig och tog en trippel på marathon och på kvällen var de ännu värre när de vann fyrdubbelt på 10000 meter efter ett perfekt genomfört taktiklopp.

Såg även Karlskronaboende Carolina Klüft gå till final i längdhopp efter ett hyfsat förstahopp på 6,60 meter, men för mig är det fortfarande totalt obegripligt hur hon kunde kasta bort en helt given guldmedalj i sjukamp i OS här i Beijing 2008 för att satsa på bara längdhopp.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.