Klarade att springa nästan 40 minuter utan stopp

Idag blev jag nästan lite imponerad av mig själv för jag klarade att springa nästan 40 minuter utan att stanna, vilket det nog är rätt länge sedan jag klarade! Det kändes bra både i knä och i övrigt och jag hade nog kunnat fortsatt en stund till om jag haft vatten med mig.

Det känns som jag kommit igång ordentligt nu och det enda som förbryllar mig lite är att jag ännu inte tappat någon vikt. Vågen pendlar mellan 79 och 80 kilo, vilket är alldeles för mycket när man är 1,79 meter lång. Idealvikten ska väl vara 72 kilo om jag minns rätt, så jag har tio procents vikt jag måste bli av med, fast jag är i och för sig nöjd om jag kan gå ned under 75 kilo, det blir faktiskt rätt mycket lättare att springa då! Det får nog bli några riktiga långpass i lugnt tempo för att bränna fett och sen får jag nog minska ned lite på den alldeles för goda kinesiska ölen!

Mobbad vit and

Jag tog en eftermiddagspromenad inom området och matade bl a änderna på det vanliga stället. Den avvikande vita anden är riktigt ordentligt mobbad av några av sina normalfärgade artfränder och blev bortjagad gång på gång! Jag försökte dock som vanligt ge honom eller henne så mycket som möjligt och han eller hon är riktigt skicklig på att fånga de kastade brödbitarna med näbben redan i luften!

Ett sätt att utnyttja sin balkong

I Sverige använder man ju sina balkonger mest som uteplatser för att sitta på och koppla av eller sola. Här är det faktiskt inte så många som använder balkongen på det sättet utan det vanligaste användningsområdet är att hänga tvätt och det finns inbyggda upphängningsanordningar på alla balkonger. Här dock en variant där balkongen helt enkelt används som förråd och det finns öven de som har mindre växthus i enstaka fall på balkongen. Fast de flesta använder faktiskt inte balkongen alls, förutom just till att hänga tvätt ifall de inte tvättar via någon av alla tvättfirmorna som finns just utanför området.

Hjälp med att vattna träden sent på kvällen

Sent på kvällen kom ett oväntat och hastigt besök och jag fick hjälp med att vattna träden på balkongen, även om mycket av vattnet från sprutflaskan även hamnade på andra ställen, både utanför och inne på balkongen och på mig under glada skratt!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.