Idag kom den riktiga värmen tillbaka

Jag kände direkt när jag steg upp och gick ut på balkongen att det åter var betydligt varmare i Beijing. Det var 24 grader och 87 procents luftfuktighet när jag gav mig ut för att springa klockan 07.00, så att göra något “Cooper-test” och springa tolv minuter så fort jag kunde var inte att tänka på! Funderade först på att bara jogga 20-25 minuter, men när jag väl var igång så fortsatte jag och sprang på sekunden 43 minuter, vilket är det längsta jag sprungit utan stopp under denna vistelse i Beijing. Farten är som jag skrivit tidigare bedrövlig, men det viktigaste är att jag klarar att jogga utan stopp och att det inte blir värre i vänster knä!

Tog idag också tag i Kaulskroniten igen och hoppas jag har den klar i morgon! Det har varit lite för mycket senaste dagarna med släktingarnas besök mm så jag har haft svårt att koncentrera mig på annat. Förhoppningsvis ska jag även hinna börja uppdatera Karlskronabloggen betydligt oftare nu än hittills! Det finns mycket intressant att skriva om och länka till, men tiden räcker liksom inte alltid till!

Strökollar också lite på VM i friidrott både på morgonen och kvällen, men det har väl knappast varit några höjdare än. Usain Bolts diskning på 100 meter är väl det mest omtalade, fast i Kina är det gårdagens händelse när nationalidolen Liu Xiang troligen missade guldet när kubanen Robles vid de två sista häckarna slog på hans arm. Liu Xiang tappade ett par meter och kom i mål som trea, men han verkade inte missnöjd utan de kramades om efteråt, så det var säkert den kinesiska friidrottsledningen som lämnade in en protest, vilken givetvis beviljades för det var ett uppenbart regelbrott av kubanen. Nu hjälpte ju inte det så mycket eftersom Liu Xiang “bara” blev tvåa i loppet efter diskningen, så de kunde lika gärna låtit bli att protestera.

Politiskt Inkorrekt - Ocensurerade svenska nyheter på internet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.