Idag var det ännu mer kvavt och varmt

Idag såg jag inte skyskrapan vid östra tredje ringvägen, men jag är inte helt säker på om det var smog eller vanlig dimma som var orsaken. I vilket fall som helst så var det 24 grader idag också på morgonen när jag gav mig iväg vid sjutiden och luftfuktigheten nästan lika hög som igår. Dessutom ingen vind alls så tröjan var helt genomblöt bara efter några minuters löpning. Jag kände mig lite för trött för att springa långt och tänkte bara jogga 20-25 minuter, men jag körde några korta intervaller på mellan 100 och 200 meter helt utan plan, men det var ändå skönt att kunna springa lite fortare åtminstone en kort stund! Totalt sett var jag ute 40 minuter, men då gick jag eller vilade rätt mycket mellan de korta intervallerna.

Eftersom mitt kaffe tagit slut gick jag sen och handlade rätt tidigt på förmiddagen i det nya snabbköpet och det är helt sjukt vad många som handlar där oavsett vilken tid på dagen jag går dit, fast de har alla kassor öppna så det är aldrig någon kö för att betala!

Vattnade även träden på balkongen och ser nu att det börjar komma blommor på en av växterna jag klippte ned för någon månad sedan efter att den blommat färdigt. Jag tror det är ett jasminträd som kommer att få vita blommor, men jag är inte sådär hemma på alla blommors namn!

Vita blommor på gång

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.