Idag var det helt perfekt löparväder på morgonen

Vaknade mitt i natten av att det regnade och blåste rejält genom de öppna balkongdörrarna i lägenheten och sov sen rätt oroligt fram till halv sex. Jag hade tänkt att jag omväxlande skulle springa och gå åtminstone en och en halv timme, men jag kände att det var perfekt väder för löpning och säkert strax under 20 grader och perfekt luft efter nattens regn. Fick rejält ont i knät under natten, men det försvann helt när jag började springa!

Det var nästan så jag frös de första fem minuterna, men sen kändes allt perfekt! Satsade på en entimmelöpning igen och kom exakt 1020 meter längre än senast, vilket innebär exakt två och en halv kilometer längre löpning än första gången jag provade att springa/jogga/gå en timme för snart två veckor sedan!

Idag var det joggning som gällde och jag klarade att jogga hela tiden, men nästa gång är det inte omöjligt att jag kan klara anständig motionsfart, men det är en bra bit kvar till de fem minuter per kilometer som jag har som mål! Tror i och för sig inte att jag klarar femminutersfart inom bostadsområdet eftersom det är rätt många snäva 90-graderskurvor, en “bro” av stenar som man måste pricka rätt med fötterna på och så alla hundar förstås.

Med lite bättre träning blir det nog så att jag springer till Longtanparken där väl ett varv inom området är cirka fem-sex kilometer och inga “knicksiga” kurvor. Det finns även ett alternativ som ligger betydligt närmare vid den gigantiska nöjesparken Happy Valley, där det är en mycket bred och mycket lång cykelbana runt parken.

Lyckades sedan även helt färdigställa Kaulskroniten nummer 2-2011 och skickade över PDF-fil till Föreningen Gamla Carlscrona för korrekturläsning. Vissa dar, som idag, fungerar det helt perfekt och alla bilder och all text kommer precis rätt!

Nu ska jag snart fixa köttfärssås och spagetti till middag, det blir första gången jag provar den importerade italienska spagettin, men det är i princip samma sak som kinesiska nudlar så jag tror inte jag märker någon skillnad!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.