Barnvakt och fågelmatning

Istället för att vila helt blev det idag bara en kort jogg på morgonkvisten, det är ju under vilan man bygger upp konditionen sägs det och jag har ju sprungit i princip varje dag senaste två veckorna, så en (näst intill) vilodag är helt i sin ordning.

Sen fick vi besök, dels för matlagning och dels för att vi lovat att vara “barnvakter” under dagen. Det blev nudlar med hemlagad sås som absolut smakade precis lika bra som på min favoritrestaurang här i närheten! Efter att treåringen tagit en eftermiddagslur så var det sedan dags att mata fåglarna och sedan gå till en av lekparkerna i bostadsområdet.

Nedan kommer några bilder från dagen!

En liten eftermiddagslur skadar aldrig i värmen

En liten eftermiddagslur skadar aldrig i värmen

Fågelmatning

Fåglarna fick både bröd och makaroner och åt upp precis allting

Talang för spjutkastning?

Inspirerad av pågående VM i friidrott provar jag ett bambuspjutkast över den konstnärliga älgen. Tror jag hade en viss talang just för spjut som jag tyvärr dock aldrig provade annat än med mina hemmagjorda spjut utanför sommarhuset i Sillhövda.

Stylad hund

Varje morgon när jag springer ser jag två damer med tre hundar var som är ute och promenerar och nu träffade vi samma damer på väg till lekparken. De har varsin “stylad” hund och denna är färgad så att den ska se ut som en kinesisk panda. Fick tyvärr inte med den andra lilla pudeln på bild, så jag återkommer med den. Det är just dessa sex hundar som de två vildhundarna tar kontakt med varje morgon och följer, så jag antar de får mat av ägarna till de andra hundarna.

Djur på tomten

En del av de som har “strandtomter” i området har diverse utsmyckningar, men just denna är nog den konstigaste för här finns säkert ett femtiotal olika djur på tomten och i vattnet nedanför.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.