IKEA-katalogen för 2012 har nu kommit

Idag hittade jag IKEA-katalogen för 2012 i postboxen! Den ser ut ungefär som den svenska katalogen och är lika kul att bläddra i, även om jag inte förstår så mycket förutom priserna! Naturligtvis skickas inte IKEA-katalogen till alla kinesiska hushåll som i Sverige (det skulle väl innebära att halva Amazonas regnskog skulle gå åt till pappret) utan bara till medlemmar i IKEA Family som begärt att få den hemskickad. Det är lite skillnad på portopriser också mot i Sverige, katalogen kostade bara 1,20 yuan/kronor att skicka!

IKEA-katalogen för 2012 i Kina

Den kinesiska IKEA-katalogen för år 2012

Det blir bara ett kort inlägg idag för idag är en sådan dag när jag skrivit en lista på ett trettiotal saker som jag vill få gjorda under dagen och jag både tror och hoppas jag ska hinna med nästan alla!

När det gäller löpningen blev det bara ett kort pass i morse med uppvärmning och nedjogg plus att jag däremellan testade att springa “ett varv” så snabbt jag kunde och det gick rätt bra faktiskt, tiden 5,16 minuter innebär att om jag håller samma fart i tolv minuter skulle jag lätt klara “Very Good” för 50 plussare i Coopertestet! Fast det är otroligt att tänka att jag kunde hålla denna fart i 42 kilometer och strax under tre och en halv timme bara för fem och sex år sedan!

På kvällen fick vi sedan besök av två damer som ville smaka min pizza och pizzasallad och det blev faktiskt riktigt lyckat! Pizzasalladen var nog den godaste jag lyckats med hittills och även pizzan var en av de bättre jag gjort. Synd att jag missade att ta en bild för pizzan blir verkligen både vacker och god när man använder mozzarellaost!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.